El Paller de Vilotxa – Granollers de Rocacorba

RTC- HUTG-057467- 39

La Vilotxa és un mas situat a Granollers de Rocacorba, al límit entre el Gironès i La Garrotxa, envoltat d’alzinars, prats i mitja muntanya.

Consta de tres edificis:

  • La casa principal, amb la formatgeria artesana, “La Balda”, una sala de tast, i la vivenda familiar.
  • El paller, petit espai habilitat com a habitatge d’ús turístic.
  • El taller, on també s’hi ubiquen la caldera i les plaques solars, amb una xarxa de calor que proporciona energia renovable (aigua calenta i calefacció) al paller i a la casa principal.

El paller de Vilotxa està habilitat per a dues persones, tot i que hi ha la possibilitat d’instal·lar-hi un bressol per a un nadó.

Al pis de baix hi trobareu el menjador-cuina, amb tots els estris necessaris per a cuinar.

Al pis de dalt, hi ha un bany amb dutxa, un llit de matrimoni i un balancí. L’accés és a través d’una escala.

D’altra banda, la casa disposa d’una fossa sèptica. Moltes gràcies per no llençar compreses, tampons i altres restes per la tassa del WC!

Als exteriors disposareu de dos espais exclusius per a vosaltres: l’era, amb una tauleta i cadires, i una barbacoa; i un espai elevat amb una hamaca des d’on podreu gaudir de bones vistes.

Gran part dels recursos provenen de la pròpia finca i, per aquest motiu, agraïm als nostres clients que tinguin consciència ambiental en el seu ús: L’aigua prové d’una font natural, i està posteriorment potabilitzada; L’aigua calenta i la calefacció les obtenim gràcies al sol i a la llenya del nostre bosc.

Notes:

El paller disposa de wifi.

No s’accepten animals domèstics, disculpeu les molèsties.